Ajánlatkérés / árak

 

Listaár: 7.500,-+áfa/m2. Tartalmazza az anyagot, a munkadíjat, a kiszállást és a szállításokat Pest megyében. Nem a tartalmazza a felület a javítására vonatkozó költségeket, valamint a vidéki munka felárát. A elérhető kedvezmény mértéke 40%, mely minden esetben egyedileg kalkulált, a helyszíntől és a felület nagyságától függ!

 

500 m2 felett kérje egyedi projektárainkat!

A táblázatban szereplő összegek csak a hozzávetőleges kalkulációt segítik!
Komplett projekt esetén, valamint nem lakóépület esetén kérje egyedi árainkat!
A pontos kivitelezési költség meghatározásához helyszíni felmérés szükséges!
A kiszállás és felmérés díja 2019. május 15-től Budapesten és Pest megye esetében bruttó 7.000 Ft, vidéken 150 Ft/km.
FONTOS! Megrendelés esetén a felmérés díját jóváírjuk a kivitelezés összegéből!

 

Ajánlatkérő űrlap


igennem

 

 

Legyen tisztában az anyagiakkal, kérjen árajánlatot kollégáinktól!

Legyen tisztában az anyagiakkal, kérjen árajánlatot kollégáinktól! Legyen szó bármilyen építkezésről, természetes, hogy az ingatlantulajdonosok szeretnének tisztában lenni az anyagiakkal, ehhez azonban szükség van árajánlatra. Ha kellően tájékozott szolgáltatásainkkal kapcsolatban, és szeretne élni a lapostető-, vagy medenceszigetelés kivitelezésével, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken az árajánlatért!

Mivel fontosak számunkra az ügyfeleink, igyekszünk a lehető leghamarabb megküldeni számukra a kért árajánlatot, így rövid időn belül elkezdődhetnek a tényleges munkák, de természetesen csak akkor, ha a megrendelő rábólintott ajánlatunkra. Az árajánlat kapcsán nagy meglepetések nem érhetik, ugyanis már a weboldalunkon igyekszünk ezzel kapcsolatban tájékoztatást adni, de a félreértések és a kellemetlen szituációk elkerülése végett tanácsos, ha felkeres minket lapostető-, vagy medenceszigeteléssel kapcsolatos konkrét kéréseivel, elképzeléseivel.

A minőségi szolgáltatást a lapostető-, vagy medenceszigetelés terén garantáljuk! Várjuk megkeresését!