Egyedülálló vízszigetelési technológia medencéhez is

 

A saját medence nagyon sok örömet szerezhet a családdal barátokkal átélt nyári élményekkel. Nincs is jobb, mint a nagy melegben kerti partit tartani és meg-megcsobbanni a medence hűs vizében. Mit tehetünk, ha a medencénk már nem szolgál minket, ahogyan kell. Több helyen sérült a szigetelése és úgy általában véve is karbantartásra szorul.

Medence szigetelés folyékony gumival

Amennyiben a medencénk vízzáró képessége is sérült, a sérülés nagyságától függően utólagos vízszigetelésre lesz szükségünk. A folyékony gumi szigetelés az egyik legmodernebb és leggazdaságosabb megoldás. Nagy előnye, hogy több színben is elérhető.

Mennyi ideig tart a medence felújítás

A medence felújítás időtartama a kiindulási állapotától függően egy nap alatt is elvégezhető, ha több javítani való van ennek függvényében hosszabb időt is igénybe vehet. Ha már felújítás, akkor érdemes minden hibalehetőségre ránézni: régi csővezetékek cseréje, elöregedett tömítések cseréje. A vízszigetelés felújítás mellett és vele párhuzamosan zajlik az esztétikai felújítás illetve gépészeti felújítás is.

Új medence készítésénél és medence felújításánál egyaránt tökéletes megoldást kínál a folyékony gumi szigetelés. A folyékony gumi rövid idő alatt megszilárdulva a felületen tökéletes vízzáró réteget képez ezzel kizárva a víz szivárgásának lehetőségét.

A folyékony gumi vízszigetelés használata

A folyékony gumi medence szigetelés kivitelezésénél többféle módon felvihető a felületre: ecsettel, hengerrel vagy akár gépi szórással illetve spray formájában a felület nagyságától függően. Alkalmazása igen egyszerű, könnyen kenhető anyag. Nem igényel speciális elbánást.

A drága és bonyolult szigetelési módok helyett a folyékony gumi vízszigetelés gazdaságos, tartós, biztonságos és környezetbarát megoldás.

A folyékony gumi legfőbb tulajdonságai:

·         könnyű kezelhetőség

·         tökéletes vízszigetelő bevonatot képez a felületen

·         gyorsan szárad

·         mérgező oldószerektől, vegyi anyagoktól mentes

·         környezetbarát

·         ellenáll az nap UV sugárzásának

·         ellenálló a klórral szemben

·         magasan modifikált, ellenáll az időjárás viszontagságainak

Speciális összetevőinek köszönhetően a folyékony gumi modern és kiváló vízszigetelő anyag, amely a bevont felületen tökéletes vízzárást biztosít. Fontos tulajdonsága hogy vízbázisú, amely mentes minden mérgező a környezetet károsító anyagtól ezért biztonsággal alkalmazhatjuk a medencénk vízszigetelésére.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.