GRUNDFOS szivattyúk

Egyedi igények, ill. GRUNDFOS termékek esetén KÉRJEN AJÁNLATOT!
ÉRDEKLŐDJÖN AKTUÁLIS AKCIÓINKRÓL!

Ajánlatkérés

Grundfos szivattyúkkal a biztos vízellátásért

A Grundfos a világ legnagyobb szivattyúgyártó cégeinek egyike. Évente átlagosan tízmillió készüléket adnak el, a világ 57 országában. Világelsők a keringető szivattyúk eladásában.

Hazánkban a Grundfos szivattyúkat az 1970-es évektől lehet kapni, az első magyarországi iroda 1987-ben alakult, szerviztevékenység pedig 1992-től van hazánkban. 1996-ban egyesült a kereskedelmi és a szerviztevékenység, ezzel létrejött a Grundfos Hungária Kft., mai nevén a Grundfos South East Europe Kft. Szivattyúgyártás 2000 óta történik Tatabányán, és 2007-től Székesfehérváron is megkezdte egy gyár a működését.

A Grundfos szivattyúk mezőgazdasági, ipari és épületgépészeti területen is az élvonalban járnak, termékeik között megtalálhatóak ugyanakkor a házi vízellátáshoz és szennyvízkezeléshez szükséges szivattyúk is.

Legyen szó akár italgyártásról, akár gyógyszeriparról, vagy ipari vízkezelésről, a Grundfos szivattyúkra számíthat! Forduljon hozzánk bizalommal, ha minőségi készülékekre van szüksége, nálunk megtalálja az ideális eszközöket!

Grundfos szivattyúkkal a biztos vízellátásért