Vízszigetelés

Lapostető vízszigetelés

Univerzális, illesztésmentes, permetes vagy kent folyékony gumi vízszigetelés, lapostető szigetelés, mely megszilárdulás után kiváló minőségű, rendkívül tartós, mindenféle időjárási körülménynek ellenálló, nagy rugalmasságú vízszigetelő borítást képez. Járható, akár közvetlenül burkolható vízszigetelés lakóházak, üzemek, raktárak lapostetejének, hullámpalájának, trapézlemezének és egyéb felületeinek, valamint pincéknek, teraszoknak és medencéknek kialakításához, javításához és utólagos- vagy újraszigeteléséhez.

Folyékony gumi, mint vízszigetelő anyag

A folyékony gumi forradalmian új, környezettudatos vízszigetelő rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy már meglévő tetők vízszigetelésére, védő bevonatok kialakítására is ideális.

tovább

Terasz felújítása, vízszigetelése

Amennyiben terasszal vagy tetőterasszal rendelkezik, úgy előfordulhat, hogy a rajtuk lévő burkolat felfagy és elégtelen vízszigetelés esetén az alatt lévő szerkezet beázik.

tovább

Palatető, hullámpala felújítása

Cégünk hatékony és gyors megoldást nyújt meglévő pala borítású háztetejének javításához, felújításához.

tovább

Fém szerkezetek felújítása, bevonatolása, korrózióvédelme

Kínálatunkban megtalálhatók olyan rugalmas, többnyire vízbázisú anyagok, melyeket kifejezetten fémek, fémszerkezetek bevonására fejlesztettek ki.

tovább

Ajánlatkérés / árak

Űrlapunk kitöltésével egyszerűen és gyorsan kérhet tőlünk ajánlatot. Kérem töltse ki űrlapunk és mi hamarosan elküldjük Önnek árajánlatunk.

tovább

Védelem a nedvességgel szemben: vízszigetelés

Védelem a nedvességgel szemben: vízszigetelésMedencét építtet a kertbe, beázik a lapostető vagy a terasz állapota hagy kívánnivalót maga után? Mindegyik problémára megoldás lehet, és emellett kihagyhatatlan munkafázis a vízszigetelés, illetve a régi szigetelés megújítása.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat vízszigeteléssel kapcsolatban is! Az is eláruljuk, hogy miért jár jól velünk! Amellett, hogy természetesen magas színvonalon dolgozunk, minden esetben folyékony gumival végezzük a vízszigetelést.

A folyékony gumi olyan vízszigetelő anyag, amiben még egyetlen medence vagy terasz tulajdonos sem csalódott. Ez az anyag tökéletes kültéri használatra, mert ellenáll a korróziónak, de rugalmasságának köszönhetően a nagyobb hőingadozások sem ártanak neki. Emellett könnyű vele dolgozni, mert gyorsan szárad és szép látványt is nyújt a végeredmény. A folyékony gumi vízszigetelést mindenkinek ajánljuk, aki sokoldalú, tartós és mindemellett megfizethető árú vízszigetelést szeretne viszontlátni otthonában.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, amennyiben vízszigetelésre van szüksége lapostetőn, teraszon vagy medencében!

elérhetőségeink egyikén!

A folyékony gumi vízszigetelés tulajdonságai

  • A felületre felvitt folyékony gumi egybefüggő réteget képez
  • Egyszerű az alkalmazása, nem szükséges további anyag hozzáadása
  • A felvitele lehetséges ecsettel és gépi szórással is
  • A felvitt réteg sima és egyenletes felületet ad
  • Felújításnál, karbantartásnál is remekül alkalmazható
  • Alkalmazása egyszerű, jelentősen kevesebb munka és időráfordítást igényel, mint a hasonló rétegképző termékek ezzel csökkentve e bekerülési költséget.
  • A nem oldószer alapú változata környezetbarát
  • A bitumen alapú termékekkel szembeni előnye, hogy nem repedezik meg a napsütés hatására és megtartja szigetelő és hőálló képességét.

A folyékony gumi vízszigetelés az alábbi területeken alkalmazható

Ez a vízszigetelés terén ezen belül a beton, fa, fém valamint más anyagok szigetelőképességének fokozására.
Nagy sikerrel használják úszómedencék, hulladéktárolók, ipari hulladéktároló létesítmények, földalatti tárolók, hidak, tetők és fürdőszobák, vízszigetelésére.  Mivel tökéletesen környezetbarát technológia felhasználható föld alatt futó betoncsövek vízszigetelésére is, biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz szivárgás. Nagyfokú rugalmassága miatt földrengések által sújtott területeken is biztonsággal alkalmazható.

Rendkívüli mechanikai kopás és ütésállósága illetve tartóssága is növeli népszerűségét és a felhasználási területeinek szélesedését. A folyékony gumi egyenletes, hibátlan réteget képez a felületen, rések nélkül ezzel kizárj a folyadékszivárgást. Egyetlen esetben fordulhat elő a szivárgás a termék pontatlan felvietele miatt. Ez velünk nem fordulhat elő. Gyakorlott szakembereink maximális pontossága és sokéves tapasztalata szavatolja a hibátlan felvitelt bármilyen felületről is legyen szó.

 Biztonság és környezeti hatások

A folyékony gumi termékek vízbázisúak, emiatt minden tekintetben megfelelnek az előírt környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak. A termékek szagtalan nem mérgező és nem gyúlékony alkotórészekből állnak, amelyek a tárolás, szállítás illetve felhasználás közben sem rejtenek semmilyen egészségügyi vagy biztonsági kockázatot. A termék minden tekintetben felhasználó és környezetbarát, egészséget károsító hatása nincs. Használatával elkerülhető más termékek esetében a felhasználáskor felszabaduló mérgező gázok és az egészségre ártalmas vegyületek levegőbe kerülése.

Korrózióvédelem, környezetvédelmi előnyök

Szinte minden fémre felvihető. Kiváló választás szemétgyűjtő telepeken, eróziós szabályozásban, bányákban való felhasználásra gázgátakban illetve felszíni felületi bevonatokban. Tartóssága és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállása alkalmassá teszi napnak és szélnek folyamatosan kitett felületeken való alkalmazásra is.

Építőipari alkalmazás

Tökéletes vízszigetelés hozható létre folyékony gumi segítségével a betonlapok közötti rések kitöltésére. Ipari és lakossági célra egyaránt tökéletesen alkalmas. Pincefalak, épületek alapja, tetőterek és más felületek külső és belső vízszigeteléséhez egyaránt alkalmas. A tetőszigetelésben: lapostető, palatető, zsindely, bádog, homlokzatszigetelés. Vizes helyiségek fürdőszoba, konyha csempe alatti szigetelés. Zöldtetők, parkolók, mélygarázsok megbízható vízszigetelése.

Ipari felhasználás

Alagutak, hidak gátak vízszigetelésére is kiválóan alkalmas anyag. Erkélyek teraszok esetében is remek megoldás. A kész felület járható, terhelhető, a mechanikai hatásokkal szemben remekül ellenáll. Ipari létesítményekben történő felhasználásra, nyomás alatti csövekben, savnak kitett helyeken is. A bányászatban a különböző rétegek stabilizálására, a szivárgások megelőzésére.

 Úszómedence, kerti tó

Víztározók, uszodák, beton silók, ipari medencék vízszigetelése estében is szivárgásmentességet biztosíthatunk a folyékony gumi vízszigetelés segítségével.
 Mezőgazdasági felhasználása víztárolók, öntözőcsatornák estében és az árvízvédelemben is tökéletes szivárgásmentességet érhetünk el a segítségével. Csövek, csővezetékek külső és belső vízszigetelésére valamint új építésű és tetők és régi már elöregedett tetők újra szigetelésére. Szökőkút, csobogó vízszigetelése.

 A termék a kívánt színben érhető el. Remek ellenállóképességgel rendelkezik a hidrosztatikai nyomással, szakadással, az időjárás viszontagságaival szemben. A szél a napsütés hatására nem repedezik. A vízzel, gőzzel szembeni ellenállása kiváló. Olajjal, benzinnel szembeni ellenállása jó.