Vízszigetelés

Lapostető vízszigetelés

Univerzális, illesztésmentes, permetes vagy kent folyékony gumi vízszigetelés, lapostető szigetelés, mely megszilárdulás után kiváló minőségű, rendkívül tartós, mindenféle időjárási körülménynek ellenálló, nagy rugalmasságú vízszigetelő borítást képez. Járható, akár közvetlenül burkolható vízszigetelés lakóházak, üzemek, raktárak lapostetejének, hullámpalájának, trapézlemezének és egyéb felületeinek, valamint pincéknek, teraszoknak és medencéknek kialakításához, javításához és utólagos- vagy újraszigeteléséhez.

Folyékony gumi, mint vízszigetelő anyag

A folyékony gumi forradalmian új, környezettudatos vízszigetelő rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy már meglévő tetők vízszigetelésére, védő bevonatok kialakítására is ideális.

tovább

Terasz felújítása, vízszigetelése

Amennyiben terasszal vagy tetőterasszal rendelkezik, úgy előfordulhat, hogy a rajtuk lévő burkolat felfagy és elégtelen vízszigetelés esetén az alatt lévő szerkezet beázik.

tovább

Palatető, hullámpala felújítása

Cégünk hatékony és gyors megoldást nyújt meglévő pala borítású háztetejének javításához, felújításához.

tovább

Fém szerkezetek felújítása, bevonatolása, korrózióvédelme

Kínálatunkban megtalálhatók olyan rugalmas, többnyire vízbázisú anyagok, melyeket kifejezetten fémek, fémszerkezetek bevonására fejlesztettek ki.

tovább

Ajánlatkérés / árak

Űrlapunk kitöltésével egyszerűen és gyorsan kérhet tőlünk ajánlatot. Kérem töltse ki űrlapunk és mi hamarosan elküldjük Önnek árajánlatunk.

tovább

Védelem a nedvességgel szemben: vízszigetelés

Védelem a nedvességgel szemben: vízszigetelésMedencét építtet a kertbe, beázik a lapostető vagy a terasz állapota hagy kívánnivalót maga után? Mindegyik problémára megoldás lehet, és emellett kihagyhatatlan munkafázis a vízszigetelés, illetve a régi szigetelés megújítása.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat vízszigeteléssel kapcsolatban is! Az is eláruljuk, hogy miért jár jól velünk! Amellett, hogy természetesen magas színvonalon dolgozunk, minden esetben folyékony gumival végezzük a vízszigetelést.

A folyékony gumi olyan vízszigetelő anyag, amiben még egyetlen medence vagy terasz tulajdonos sem csalódott. Ez az anyag tökéletes kültéri használatra, mert ellenáll a korróziónak, de rugalmasságának köszönhetően a nagyobb hőingadozások sem ártanak neki. Emellett könnyű vele dolgozni, mert gyorsan szárad és szép látványt is nyújt a végeredmény. A folyékony gumi vízszigetelést mindenkinek ajánljuk, aki sokoldalú, tartós és mindemellett megfizethető árú vízszigetelést szeretne viszontlátni otthonában.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, amennyiben vízszigetelésre van szüksége lapostetőn, teraszon vagy medencében!

elérhetőségeink egyikén!