Lapostető szigetelés

Válassza a legkorszerűbb lapostető szigetelést!

A lapostetők szigetelése kiemelten fontos, hiszen a konstrukcióból adódóan könnyebben képes beázni, mint egy nyeregtető. Ha fel kell újítani a vízszigetelést, érdemes a lehető legkorszerűbb megoldást választani!

A régi, elavult bitumenes technológia rengeteg hibalehetőséget rejt magában. Mivel nem összefüggő, a széleinél varratokkal oldják meg az egybefüggő felület kérdését, és ezeken a helyeken kezd el először megrepedezni, majd hamarosan a vizet is átereszti, ami komoly szerkezeti problémákat okozhat. A folyékony gumi ezzel szemben egybefüggő felületet alkot, nincsenek varratok, illesztések, így a hiba lehetősége szinte nulla! Emellett UV stabil, járható, kopásálló bevonat, amivel akár 25-30 évre is megoldódik a lapostető vízszigetelési problémája. A folyékony gumi vízbázisú, ezért számos felületre közvetlenül felvihető, valamint anyagában színezve is kérhető.

Bízza tapasztalt szakemberekre a lapostető szigetelés kivitelezését, így 10-15 év garanciához is hozzájuthat! Keressen bennünket bizalommal!

Válassza a legkorszerűbb lapostető szigetelést!

Tapasztalja meg Ön is a lapostető szigetelés innovációját!

Amikor a lapostető szigetelés szóba kerül, az emberek többsége azt gondolja, csakis egyféle technika létezik e téren, mégpedig a bitumenes alapanyaggal történő eljárás. Valójában több kivitelezési megoldása is van a lapostető szigetelésnek, amelyek sokkal nagyobb előnnyel rendelkeznek, mint a bitumennel történő szigetelés. Vállalkozásunk e téren külön specialitással szolgál az ügyfelek számára.

A lapostető szigetelés terén cégünk szakemberei a folyékony gumit részesítik előnyben. Ezzel a megoldással nincsenek zavaró illesztések, így a hibás szigetelés lehetősége szinte nulla, továbbá UV stabil, járható, kopásálló, amivel akár 25-30 évre is megoldódik vízszigetelési problémája a lapostetővel kapcsolatban. A folyékony gumi már az alkalmazása közben is tartogat pozitívumokat, munkatársaink pár óra alatt megvalósítják az innovációval a tökéletes lapostető szigetelést.

Ha további információkra van szüksége a folyékony gumival kivitelezett lapostető szigetelési technikáról, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tapasztalja meg Ön is a lapostető szigetelés innovációját!

Lapostető vízszigetelés profikkal? Forduljon hozzánk bizalommal!

A lapostető vízszigetelése rendkívül összetett és bonyolult feladat, ráadásul a végeredményt nemcsak a szigetelés technikája befolyásolja, hanem a felhasznált alapanyagok minősége is, ezért csakis tapasztalt szakembereket érdemes megbízni a lapostető vízszigetelésével. Ha Ön nem találta meg a megfelelő, profi csapatot a munkálatokhoz, ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár!

A lapostető vízszigetelése terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, ennek köszönhetően megbízható munkát végzünk szakembereinkkel. Mivel folyamatosan a fejlődésre törekszünk, a lapostető vízszigetelés terén a legújabb technológiákkal, alkalmazott alapanyagokkal is tisztában vagyunk, így, ha minket választ, korszerű megoldást biztosítunk, melyre hosszú távon számíthat.

Lapostető vízszigetelés szolgáltatásunk nemcsak magas színvonalat képvisel, hanem kedvező árakat is, így bárki számára lehetővé tesszük, hogy otthona vagy irodahelyisége ne ázzon tovább, vagy megelőzzük a beázást! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lapostető vízszigetelés profikkal? Forduljon hozzánk bizalommal!

Mikor nem lehet tovább halasztani a lapostető javíttatását?

Számos ingatlan esetében találkozhatnak az emberek a lapostetővel, ami nem véletlen, ugyanis bizonyos épületeknél sokkal előnyösebb választás ez a szerkezeti megoldás. Azonban, mint minden másnál, az idő múlásával a lapostetők is veszítenek kedvező tulajdonságaikból, így elkerülhetetlenné válik, hogy javításra kerüljenek. Sok ingatlantulajdonos a helyreállítási munkálatokat hajlamos a végsőkig halogatni, azonban van egy pont, amikor már egy percet sem szabad várni a lapostető javításával!

A lapostető javítása akkor válik a legsürgetőbbé, amikor a szerkezet elkezd beázni. Ennek nyomait a ház belső tereiben, a plafonon lehet felfedezni, így ebből tudhatják, hogy a munkálatok nem várhatnak tovább. Ha mégis, úgy további szerkezeti problémákkal kell számolnia az ingatlantulajdonosnak, amik helyreállítása nem kis kiadást von maga után. A meghibásodást sok minden okozhatja, például az elavult szigetelő anyagok, illetve a lapostető rossz kivitelezése is.

Ha Ön is beázást észlel, ne várjon tovább a lapostető javíttatással! A munkálatok megkezdéséhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Mikor nem lehet tovább halasztani a lapostető javíttatását?

A lapostető szigetelés fontosságáról röviden

A lapostető szigetelés fontosságáról röviden

Ahhoz, hogy a lapostetők az elvárásoknak megfelelően tölthessék be rendeltetésszerű szerepüket, nemcsak az alapanyagok felhasználására és a szerkezet kialakítására kell kiemelt figyelmet fordítani, hanem a lapostető szigetelésére is. Ha ez nem történik meg, nemcsak elölről kezdődhetnek a munkálatok, hanem komoly anyagi hátrányba is kerülhet az ingatlan tulajdonosa.

A lapostető szigetelésének különösen nagy figyelmet kell kapnia, ugyanis a sátortetővel ellentétben nem folyik le a víz olyan egyszerűen a szerkezet felületéről. Emiatt nő meg a szigetelés szerepe, hiszen egy silány alapanyagú, rosszul felhelyezett szigetelés nemcsak beázáshoz vezet, hanem a hőtartó képessége is rohamosan csökkeni fog az ingatlannak, ez pedig nagyobb kiadással jár a fogyasztásban.

Ha Ön tapasztalt szakemberekkel, korszerű alapanyagok felhasználásával kiviteleztetné a lapostető szigetelését, ne keressen tovább, hanem forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Lapostetők és egyéb tetők vízszigetelése

Egy épületet védeni kell a víztől és a nedvességtől, különben gyorsan tönkremegy, használhatatlanná és értéktelenné válik. Ráadásul több irányból is érkezik a veszély, egyrészt talajvíz, másrészt csapadék formájában.

A csapadékvíz romboló hatásai ellen a legjobban úgy lehet védekezni, ha vízszigeteléssel látjuk el a tetőt. A legkorszerűbb vízszigetelés lapostető és egyéb tetők esetében is nagyon megbízhatónak bizonyul, méghozzá hosszú távon. Ez a vízszigetelés nem más, mint a folyékony gumiból készülő típus.

Forduljon cégünkhöz bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat akkor is, ha lapostetők vagy egyéb tetők vízszigetelése a cél! Azért válasszon minket, hogy a későbbiekben ne kelljen ezzel a problémával újra és újra foglalkoznia. Szaktudásunk, tapasztalatunk és a folyékony gumi sokoldalúsága egyaránt garancia a színvonalas munkára és időtálló végeredményre.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne árajánlatot kérni lapostetők és egyéb tetők vízszigetelésére, keressen minket bizalommal