Palatető javítás, felújítás

Cégünk hatékony és gyors megoldást nyújt meglévő pala borítású háztetejének javításához, felújításához.
A Matthys cég és Rust-Oleum név garancia a minőségi anyagokra és megoldásokra, melyek által időt és pénzt spórolhat, valamint csökkentheti a tetőfelújításból származó kellemetlenségeket is. Mindössze néhány nap és a régi, kopott, öreg palatetőre rá sem lehet ismerni. Speciális, kifejezetten erre a célra kifejlesztett bevonat révén egy új, tartós, rugalmas, UV- és kopásálló, az időjárási viszonyoknak is ellenálló palatető a végeredmény. Nem is beszélve az anyag vízszigetelő tulajdonságáról. Mindezt egy új tető építésével – és a régi, veszélyes hulladéknak számító tető elbontásával – járó idő és költségek töredékéért.
Bevonat rendszerünk használható síkpala, hullámpala, rombuszpala, valamint bitumenes hullámlemez esetén is. árainkat úgy alakítottuk, hogy megfizethető legyen a minőség megtartása mellett. Állapottól és mérettől függően ez akár 2.800,-+áfa/m2-től megvalósítható.
Ezzel a módszerrel a meglévő palatető élettartama akár 20-30 évvel is megnövelhető.
Esztétikus megjelenését a gyári színezés adja, melyet a megrendelő tud kiválasztani a leggyakoribb tetőszínek közül.
 
Keressen minket, hogy tetőgondjaira megoldással szolgálhassunk!

A palatetők felújításáról

Hazánkban az 1950-es évektől kezdve az egyik legelterjedtebb, akkor korszerűnek számító tetőfedő anyag a síkpala, más néven azbesztpala volt, ami ma is számos ház tetején megtalálható. Szerencsére már nem gyártják, mivel időközben kiderült, hogy az azbeszt káros az egészségre, ezért bontás után törvényileg szabályozva veszélyes hulladéknak minősül.

A tulajdonosnak a tető cseréje esetén jelentős ártalmatlanítási költséggel kell számolnia, illetve mivel a síkpalához készült tetőszerkezetek csak a kis súlyú palafedéshez felelnek meg, és a cserépfedéshez gyakorlatilag új tetőszerkezetet kellene építeni, ezért érdemesebb a palatetőt felújíttatni. Az elmúlt években elterjedtté vált a palatetők bontás nélküli felújítása, ami az egyik legolcsóbb biztos vízzárást nyújtó és esztétikus megjelenésű eljárás, ami az azbesztpala ártalmatlanítását is megoldja. Az erre a célra kifejlesztett bevonat felvitele előtt a palának tisztának és száraznak kell lennie, így a palatető felújítás néhány napot vesz mindössze igénybe, a végeredmény pedig biztonságos, tartós és tökéletesen szigetelt!

Ha Önnek is szüksége lenne a palatető felújítására, keressen bennünket bizalommal!

A palatetők felújításáról