Palatető javítás, felújítás

Palatető felújítás és javítás néhány nap alatt

Cégünk hatékony és gyors megoldást nyújt otthonának elöregedett, sérült palatető javításához, felújításához.
A Matthys cég és Rust-Oleum név garancia a minőségi anyagokra és megoldásokra, melyek által időt és pénzt spórolhat, valamint csökkentheti a tetőfelújításból származó kellemetlenségeket is. Mindössze néhány nap és a régi, kopott, öreg palatetőre rá sem lehet ismerni. Speciális, kifejezetten erre a célra kifejlesztett bevonat révén egy új, tartós, rugalmas, UV- és kopásálló, az időjárási viszonyoknak is ellenálló palatető a végeredmény. Nem is beszélve az anyag vízszigetelő tulajdonságáról. Mindezt egy új tető építésével – és a régi, veszélyes hulladéknak számító tető elbontásával – járó idő és költségek töredékéért.

 

Palatető javítás megfizethető áron

A palatető javítés és  felújítás során használt bevonat rendszerünk használható síkpala, hullámpala, rombuszpala, valamint bitumenes hullámlemez esetén is. Árainkat úgy alakítottuk, hogy megfizethető legyen a minőség megtartása mellett. Állapottól és mérettől függően ez akár 2.800,-+áfa/m2-től megvalósítható.
Ezzel a módszerrel a meglévő palatető élettartama akár 20-30 évvel is megnövelhető.
Esztétikus megjelenését a gyári színezés adja, melyet a megrendelő tud kiválasztani a leggyakoribb tetőszínek közül.
 
Keressen minket, hogy palatető javítás gondjaira megoldással szolgálhassunk!

Palatetők felújítása, állagmegóvása idő- és költséghatékonyan!

A palatető régi, népszerű tetőfedő anyag, sok háztetőn látni szerte az országban. Egy régi, több évtizedes palatető már nem olyan, mint újkorában, sok gond lehet vele. Az idő és az időjárás is otthagyta már a nyomát rajta, lehet, hogy lyukas, valószínűleg beázik, megtépázott, kifakult és kopottas is. A tető sok-sok év után már ránézésre is megöregedett, elszennyeződött, belepte a moha, ami csak tovább ront az állapotán. A palatető felújítását egy idő után már nem lehet halogatni, hanem lépni kell. Ez abban az esetben különösen halaszthatatlan ügy, ha a régi palatető azbesztet tartalmaz. Az ilyen tetőfedő anyagoknál, ha az azbesztrostok a levegőbe kerülnek, akkor rákkeltő hatásuk aktiválódik, valamint az ilyen anyag veszélyes hulladéknak is minősül.

Palatető felújítás gazdaságosan

A palatető felújítását megelőzően szükség van egy alapos és pontos felmérésre, ami megállapítja, hogy milyen palából készült a tető, melyik évben épült, és milyen állapotban van jelenleg a burkolat és a tetőszerkezet. A modern technológiák a palatető felújítását már nagyrészt leegyszerűsítik, jóval időtakarékosabb és kevésbé költséges folyamat, mint egy teljes tetőcsere.

A palatető felújítását már néhány nap alatt teljes egészében képesek vagyunk kivitelezni, tehát a tulajdonosok, illetve a lakók szinte észre sem veszik, és máris vadonatúj, biztonságos és az egészségre egyáltalán nem káros tető születik a fejük felett.

 

Az időjárás viszontagságaival szemben ellenálló bevonat

A palatető felújítását olyan speciális, korszerű anyaggal kivitelezzük, ami tulajdonképpen egy új bevonatot képez a tetőn. Az új tető az időjárással szemben kiválóan ellenáll, nem engedi be az esővizet, a széllel szemben is kitart. Az UV sugárzás a tető színét fakítja, de ezzel az anyaggal hosszú éveken át bízhatunk a tető eredeti, élénk színének megtartásában. Maximális vízzárást is nyújt, szélsőséges időjárás közepette is kitart, amiből – valljuk be – mostanában kijut bőven.

Keressen meg minket bizalommal, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat palatető felújítással kapcsolatban! Tapasztalt szakemberek végzik el kedvező áron, rövid idő alatt a felújítást, hogy Ön is ismét teljes komfortban élhesse mindennapjait! Elérhetőségeinken kérhet árajánlatot palatető felújításra!

A palatetők felújításáról

A palatetők felújításáról

Hazánkban az 1950-es évektől kezdve az egyik legelterjedtebb, akkor korszerűnek számító tetőfedő anyag a síkpala, más néven azbesztpala volt, ami ma is számos ház tetején megtalálható. Szerencsére már nem gyártják, mivel időközben kiderült, hogy az azbeszt káros az egészségre, ezért bontás után törvényileg szabályozva veszélyes hulladéknak minősül.

Palatető bontás nélküli felújítása

A tulajdonosnak a tető cseréje esetén jelentős ártalmatlanítási költséggel kell számolnia, illetve mivel a síkpalához készült tetőszerkezetek csak a kis súlyú palafedéshez felelnek meg, és a cserépfedéshez gyakorlatilag új tetőszerkezetet kellene építeni, ezért érdemesebb a palatetőt felújíttatni. Az elmúlt években elterjedtté vált a palatetők bontás nélküli felújítása, ami az egyik legolcsóbb biztos vízzárást nyújtó és esztétikus megjelenésű eljárás, ami az azbesztpala ártalmatlanítását is megoldja. Az erre a célra kifejlesztett bevonat felvitele előtt a palának tisztának és száraznak kell lennie, így a palatető felújítás néhány napot vesz mindössze igénybe, a végeredmény pedig biztonságos, tartós és tökéletesen szigetelt!

Ha Önnek is szüksége lenne a palatető felújítására, keressen bennünket bizalommal!

A palatetők felújításáról