Terasz vízszigetelés, felújítás

Amennyiben terasszal vagy tetőterasszal rendelkezik, úgy előfordulhat, hogy a rajtuk lévő burkolat felfagy és elégtelen vízszigetelés esetén az alatt lévő szerkezet beázik. Természetesen erre is létezik hatásos megoldás a terasz vízszigetelés, javítás, mellyel ezek a gondok megszüntethetők. Az utóbbi időben számos teraszt újítottunk fel az ország több pontján, vevőink legnagyobb megelégedésére.

Terasz vízszigetelés, felújítás folyékony gumival

A képeken is jól látszik, hogy a folyékony gumival történő felújítás nemcsak hatásos és gyors, de esztétikus is lehet. Hangsúlyozzuk azonban, hogy a vízszigetelés NEM burkolat, azaz, bár járható, tartós használatra közvetlenül nem ajánljuk, mivel megsérülhet. Érdemes tehát, ha a teraszt aktívan használják, olyan védelmet (műfű, klikkes terasz burkolat, stb.) alkalmazni, ami meggátolja a sérüléseket. Azonban sérülés esetén sem kell aggódnia. Mivel nincsenek toldások, varratok, így a javítás is egyszerű és tartós, sőt szinte láthatatlan.

Valóban vízálló teraszt szeretne? Válassza vízszigetelési szolgáltatásunkat!

A teraszoknak nem csak az erős napsugarakkal szemben kell védelmet biztosítaniuk, hanem csapadékos időszakokban is, azonban ez sajnos nem minden esetben kivitelezhető, ha a szóban forgó terasz nem rendelkezik megfelelő vízszigeteléssel. Ha az Ön terasza is rendszeresen beázik, ne bosszankodjon a használhatatlansága miatt, inkább döntsön a terasz vízszigetelése mellett!

Sok esetben tapasztalták szakembereink, hogy nem csak a terasz vízszigetelésének hiánya okozza a beázást, hanem az elavult, téli időszakban megfagyott és tönkrement szigetelőanyagok megléte is. Vállalkozásunk speciális, modern és nem utolsósorban környezetkímélő folyékony gumi vízszigetelő alapanyaggal dolgozik, ami tökéletesen ellenáll bármilyen időjárási tényezőnek, így, ha szolgáltatásunk mellett dönt, kizárt, hogy a jövőben újra jelentkezne beázás, vagy egyéb kár a szerkezeten, ezáltal újra zavartalanul használhatja a teraszát, és csodálhatja a kertjét még esős időben is.

Most a legideálisabb a terasz felújítása mellett dönteni! A vízszigetelés igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Az őszi esőzések előtt ne feledkezzen meg a terasz vízszigetelésről!

Az őszi esőzések előtt ne feledkezzen meg a vízszigetelésről!Nem tökéletes a terasz kivitelezése? Régi már az építmény, és érezhetőek rajta a pusztulás jelei? Ha nem szeretné, hogy új teraszt kelljen építtetnie a régi helyett, inkább hívjon szakembert a felújításhoz! Egy új vízszigeteléssel a régi terasz máris jobb fényben tűnik fel, és több szinttel magasabb besorolásba kerülhet, ha a színvonaláról van szó.

Különösen az őszi, esős hónapok közeledtével kell gondolni a terasz vízszigetelésére. Ezzel egy olyan hiányosságát pótolhatjuk, ami nélkül nem lenne olyan komfortos. A színvonalas folyékony gumi vízszigetelés kialakítása elősegíti azt, hogy a terasz esős időben is száraz maradjon, ne szenvedjen maradandó károkat az építmény és a csapadék elvezetése tökéletesen megoldott legyen. A legnagyobb esőzések közepette sem fog beázni a terasz, hála a folyékony gumiból készített vízszigetelésnek.

Ha otthona teraszának új vízszigetelés kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi még az őszi esőzések előtt elvégezzük a szükséges munkálatokat! Érdeklődjön árajánlattal kapcsolatosan a honlapon megadott elérhetőségeinken!