Pince vízszigetelés, medence szigetelés, utólagos vízszigetelés

Ázik a pince, ereszt a medence? Döntsön az utólagos vízszigetelés mellett!

Elsőre azt gondolná az ember, hogy a medencéknek és a pincéknek egyetlen közös vonásuk sincs, azonban jobban belegondolva egy rendkívül fontos tényező mégis van, mégpedig az, hogy mindkettő jelentős mértékben hozzájárulhat az ingatlan értékéhez. Ahhoz, hogy valóban értékesek és hasznosak legyenek, fontos, hogy megfelelő szerkezeti állapotban legyenek. Mivel a pincék és a medencék jelentős többsége földbe süllyesztett, a tökéletes szerkezeti állapotot igencsak befolyásolhatja a vízszigetelésük. Ha ezzel kapcsolatban kivetnivalót talál, és szeretné, hogy újból értékkel bírjon a pince, vagy a medence, döntsön az utólagos vízszigetelés mellett!

Utólagos vízszigetelés a csapadék ellen

Nyári időszakban hatalmas problémát jelent nem egy pince esetében az, hogy hirtelen, nagy mennyiségű csapadék képes lezúdulni, ugyanis ez hatalmas károkat tud okozni, még azon szerkezetekben is, ahol rendelkezésre áll a vízszigetelés, csak régi alapanyagokból. Vállalkozásunk számára nem ismeretlen ez a probléma, ezért rendkívül korszerű és környezetbarát anyagokkal dolgozunk, amelyek tökéletes védelmet biztosítanak a pincéknek és medencéknek, így újból zavartalanul használatba vehetőek, ráadásul még az ingatlan értékét is jelentős mértékben növelni fogják.

Újíttassa fel Ön is medencéjét, pincéjét, kérje utólagos vízszigetelési szolgáltatásunkat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Probléma a medencével vagy a pincével? Ne várjon az utólagos vízszigeteléssel!

Mind a medencék, mind pedig a pincék építése jelentős költségekkel jár, ennek ellenére gyakorta előfordul, hogy olyan alapanyag kerül felhasználásra a kivitelezés során, ami nem állja meg a helyét az évek múlásával. Mivel földbe süllyesztett építményekről van szó, kiemelt figyelmet kell fordítani a szigetelésükre, azonban sokszor ez a tényező az, ami a további bonyodalmakat okozza. Szerencsére van megoldás a helyreállításhoz, mégpedig, ha a pince vagy a medence utólagos vízszigetelése mellett dönt!

Utólagos vízszigetelés speciális anyagok felhasználásával

A vízszigeteléséhez olyan speciális anyagot használunk fel, amely a földbe süllyesztett építmények kapcsán is megoldást nyújt, így többet nem fordulhat elő szerkezeti probléma. Az utólagos vízszigeteléssel nem érdemes várni, hiszen egy teljes körű felújítás vagy átépítés sokkal költségesebb, legfőképp akkor, ha a végsőkig halasztja a helyreállítási munkálatokat.

Használja ismét rendeltetésszerűen az építményeket, döntsön mihamarabb a medence vagy a pince utólagos vízszigetelése mellett! Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!