Ajánlatkérés / árak

Listaár: 9.500,-+áfa/m2.
Kiszállási díj Budapest és Pest megye dunántúli része: 10.000,-, egyéb helységek: 200,-+áfa/km
Tartalmazza az anyagot, a munkadíjat, a kiszállást és a szállításokat Pest megyében.
Nem a tartalmazza a felület a javítására vonatkozó költségeket, valamint a vidéki munka felárát. A elérhető kedvezmény mértéke 40%, mely minden esetben egyedileg kalkulált, a helyszíntől és a felület nagyságától függ!
Az ár nem tartalmazza az anyagok tetőre depózásának díját, ha ahhoz gépi erő szükséges!
20m2 alatt egyösszegű árat állapítunk meg!

 

500 m2 felett kérje egyedi projektárainkat!

A táblázatban szereplő összegek csak a hozzávetőleges kalkulációt segítik!
Komplett projekt esetén, valamint nem lakóépület esetén kérje egyedi árainkat!
A pontos kivitelezési költség meghatározásához helyszíni felmérés szükséges!
A kiszállás és felmérés díja 2021. április 01-től Budapest és Pest megye dunántúli része: 10.000,-, egyéb helységek: 200,-+áfa/km
FONTOS! Megrendelés esetén a felmérés díját jóváírjuk a kivitelezés összegéből!

Ajánlatkérő űrlap


  igennem

  Legyen tisztában az anyagiakkal, kérjen árajánlatot kollégáinktól!

  Legyen tisztában az anyagiakkal, kérjen árajánlatot kollégáinktól! Legyen szó bármilyen építkezésről, természetes, hogy az ingatlantulajdonosok szeretnének tisztában lenni az anyagiakkal, ehhez azonban szükség van árajánlatra. Ha kellően tájékozott szolgáltatásainkkal kapcsolatban, és szeretne élni a lapostető szigetelés, vagy hullámpala szigetelés kivitelezésével, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken az árajánlatért!

  Mivel fontosak számunkra az ügyfeleink, igyekszünk a lehető leghamarabb megküldeni számukra a kért árajánlatot, így rövid időn belül elkezdődhetnek a tényleges munkák, de természetesen csak akkor, ha a megrendelő rábólintott ajánlatunkra. Az árajánlat kapcsán nagy meglepetések nem érhetik, ugyanis már a weboldalunkon igyekszünk ezzel kapcsolatban tájékoztatást adni, de a félreértések és a kellemetlen szituációk elkerülése végett tanácsos, ha felkeres minket lapostető szigeteléssel, vagy hullámpala szigeteléssel kapcsolatos konkrét kéréseivel, elképzeléseivel.

  A minőségi szolgáltatást garantáljuk!
  Várjuk megkeresését!