Hullámpala szigetelés

Hullámpala szigetelés  néhány nap alatt

Cégünk hatékony és gyors megoldást nyújt hullámpala tetők szigetelésére, bevonatolására, impregnálására, vízszigetelésére, esztétikai megújítására.
A Matthys cég és Rust-Oleum név garancia a minőségi anyagokra és megoldásokra, melyek által időt és pénzt spórolhat.

Speciális, kifejezetten erre a célra kifejlesztett bevonat révén egy új, tartós, rugalmas, UV- és kopásálló, az időjárási viszonyoknak is ellenálló palatető a végeredmény. Nem is beszélve az anyag kiváló vízszigetelő tulajdonságáról. Mindezt pénztárcakímélő módon.

Palatető szigetelés megfizethető áron

A hullámpala tető szigetelés során használt bevonat rendszerünk árait úgy alakítottuk, hogy megfizethető legyen a minőség megtartása mellett. Állapottól és mérettől függően ez kedvező áron megvalósítható.
Ezzel a módszerrel a meglévő palatető élettartama akár 20-30 évvel is megnövelhető.
Esztétikus megjelenését a gyári színezés adja, melyet a megrendelő tud kiválasztani a leggyakoribb tetőszínek közül.

Kérje ajánlatunkat, hogy palatető szigetelés gondjaira megoldással szolgálhassunk!

Hullámpala tetők  állagmegóvása idő- és költséghatékonyan!

Az időjárás viszontagságaival szemben ellenálló bevonat

A hullámpala tető szigetelését olyan speciális, korszerű anyaggal kivitelezzük, ami tulajdonképpen egy új bevonatot képez a tetőn.

Az új tető az időjárással szemben kiválóan ellenáll, nem engedi be az esővizet, a széllel szemben is kitart. Az UV sugárzás a tető színét fakítja, de ezzel az anyaggal hosszú éveken át bízhatunk a tető eredeti, élénk színének megtartásában. Maximális vízzárást is nyújt, szélsőséges időjárás közepette is kitart, amiből – valljuk be – mostanában kijut bőven.

Keressen meg minket bizalommal, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat hullámpala tető szigeteléssel kapcsolatban! Tapasztalt szakemberek végzik el kedvező áron, rövid idő alatt a szigetelést, hogy Ön is teljes komfortban élhesse mindennapjait!

Kérjen árajánlatot hullámpala tető szigetelésre!

A palatetők felújításáról

A palatetők felújításáról

Palatető bontás nélküli szigetelése

Az elmúlt években elterjedtté vált a palatetők bontás nélküli szigetelése, ami az egyik legolcsóbb biztos vízzárást nyújtó és esztétikus megjelenésű eljárás, Az erre a célra kifejlesztett bevonat felvitele előtt a palának tisztának és száraznak kell lennie, így a hullámpala tető szigetelés néhány napot vesz mindössze igénybe, a végeredmény pedig biztonságos, tartós és tökéletesen szigetelt!

Ha Önnek is szüksége lenne a hullámpala tető szigetelésre, keressen bennünket bizalommal!

A palatetők felújításáról