Folyékony gumi vízszigetelés

Cégünk a Rust-Oleum a Mathys és a Vandex világszínvonalú gyártó cégek termékeit használja, melyek évtizedek óta bizonyítanak a vízszigetelés területén. Ennek a kiforrott technológiának köszönhető, hogy olyan esetekre is tudunk megoldásokat, amelyekre mások csak részben vagy egyáltalán nem.

Ezek az úgynevezett folyékony gumi anyagok nem csak kiváló kenhető vízszigetelők, de rendkívül jó korrózió gátlók is, így hatékonyan használhatók fémek védelmére is. A kenhető vízszigetelés tapadása kimagasló, így szinte bármilyen felületre alkalmazhatók. Felvitelük gyors, száradási, kötési és “gumisodási” idejük alacsony, így a kivitelezési idő is jelentősen csökkenthető. Rugalmasságuk magas, akár 200 %, mellyel kiküszöbölhetőek a mozgásból eredő repedések vagy szakadások, ellentétben sok más “hagyományosan” használt anyaggal, melyek mozgásra vagy hőingadozásra szinte azonnal megrepednek, eltörnek, így a javított felület már nem vízhatlan és a javításra elköltött összeg kidobott pénz lesz! Ezek az anyagok általában esztétikailag sem felelnek meg igazán, hiszen a javítás látványában eltér az eredeti felülettől. Fontos még valamit megjegyezni. A folyékony gumi esetében, a legtöbb esetben, nincsenek illesztések, illetve varratok, melyek az olcsóbb, hagyományos anyagoknál nagy gondot tudnak okozni, különösen, ha felület többször esett át javításon. Ilyenkor szinte lehetetlen megmondani az ázás vagy vizesedés helyét.

Kivitelezési, felújítási, javítási tevékenységünk kiterjed a különböző kialakítású tetőkre, amelyek szinte bármilyen anyagból lehetnek. Lehetőség van, bizonyos esetekben, a meglévő szigetelés elbontása nélkül is újra szigetelni a sérült területet, legyen az akár egy kis mértékű rongálódás vagy akár egy nagyobb felület károsodása.

Olyan területeket is elérhetünk, ahol a szigetelni kívánt terület tartósan víz alatt van, illetve a víz eltávolítása nehézkes. Ilyen esetekben akár víz alatti technológia is a rendelkezésünkre áll. Az általunk használt vízszigetelő anyagok nagy része víz bázisú, melyek nagy előnye, hogy rendkívül egészség- és környezetbarát, hiszen nem tartalmaznak káros, illó vagy éppen a későbbiekben kioldódó anyagot. Ugyanezen anyagok többsége különböző színekben is rendelhető, így a kialakítás vagy a javítás során alkalmazkodni tudunk a már meglévő vagy tervezett környezeti szín-egységhez.

A javításokra és helyreállításokra a felhasznált anyagok és egyéb tényezők figyelembevételével akár 5 év jótállást és további 5 év szavatosságot vállalunk, mellyel a hosszú távú költségek jelentősen csökkenthetők.

Amennyiben beázási, vizesedési problémáját gyorsan és tartósan szeretné megoldani, úgy keresse meg cégünket és kérjen árajánlatot!

Felmérést követően ajánlatunkra ÁRGARANCIÁT adunk, vagyis előrendelés esetén egy későbbi időpontban készült kivitelezés esetén sem változnak az árak!

Munkáinkról, referenciáink között számos, képpel illusztrált információt kaphat.
Mivel minden probléma egyedi, ezért az árakat is egyedileg alakítjuk (a helyi adottságok figyelembevételével) ki annak érdekében, hogy leendő megrendelőink pénztárcáját is megkíméljük. Azonban mindenkit óva intenék az “olcsó húsnak híg a leve” effektustól, hiszen a ma olcsónak tűnő, bóvli javítások később sokkal többe kerülhetnek!

Van azonban még egy jó hírünk: Budapesten a felmérésünk teljesen ingyenes!

Folyékony gumi vízszigetelés zöld tetők kialakításához!

A kertek nem csak a földön zöldellhetnek, egy kis előkészületet megelőzően tetőkerteket is lehet telepíteni, és máris kész a zöld tető! Nincs is szebb és különlegesebb annál, amikor a betonrengetegben felsejlik egy kis zöld sziget. A lakók és a szomszédok is élvezhetik a látványt, nem is beszélve az illatokról.

A zöld tető kivitelezése, mint mondtuk, egy kis előkészületet kíván, hiszen a növények nem a földbe kerülnek; egy megbízható vízszigetelés az alapja mindennek. Amennyiben ilyenre van szüksége, és nem szeretné, ha a későbbiekben fel kellene dúlni a kertet, hogy újra szigeteljék a tetőt, válassza a folyékony gumi vízszigetelést!

A folyékony gumi vízszigetelést sokoldalúságánál és hatékonyságánál fogva nem csupán terasz szigeteléshez ajánljuk, de tető, lapostető szigeteléshez is. Ez a fajta vízszigetelés tökéletesen illeszthető mindenhova, mert folyékony állapotban telepítik, szilárdulás után viszont rendkívül tartós és ellenálló, így zöld tetőre is kiváló választás.

Ha zöld tetőhöz van szüksége megbízható vízszigetelésre, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a folyékony gumi vízszigetelésről!

Folyékony gumi vízszigetelés zöld tetők kialakításához!

Mi a különbség az elavult és a korszerű lapostető szigetelés között?

A lapostetőket sokan kárhoztatják a megbízhatatlanságuk, rossz minőségük miatt, pedig a probléma nem a tetőkkel van, hanem azok elavult, vagy rossz szigetelésével. A lapostető szigetelése kétféle lehet: bitumenes, vagy pedig korszerű, folyékony gumiból készült szigetelés.

A bitumenes lapostető szigetelés produkálja azokat a hibákat, amik miatt sokan a legszívesebben megszabadulnának a lapostetőktől. A bitumen ugyanis illesztéssel kerül a lapostetőre, ami – ha rosszul csinálják – könnyen beázáshoz vezet. A régi, vagy rosszul felrakott szigetelés átengedi az esővizet, de a napsugárzásnak sem tud igazán megbízhatóan ellenállni.

Ezzel ellentétben a folyékony gumival készült lapostető szigetelésre akár 15-20 éven át nem lesz gondja, ráadásul mi is 5 év garanciát vállalunk rá! Vízbázisú, bárhová rögzíthető, illesztések nélküli lapostető szigetelésről van szó, ami valóban időtálló, valamint ellenálló a nedvességgel és az UV sugárzással szemben, ráadásul környezettudatos is!

Keressen minket bizalommal, kérje ajánlatunkat, és végeztesse profi szakemberekkel a lapostető szigetelést!

Mi a különbség az elavult és a korszerű lapostető szigetelés között?

Miért válassza a folyékony gumi vízszigetelést?

A bitumen ideje lejárt, helyette a folyékony gumit érdemes alaposabban megismerni és alkalmazni a lapostető szigetelés világában! A folyékony gumi sok olyan előnnyel rendelkezik, amivel a bitumen nem, olyan tulajdonságokkal, amikkel nagyobb értéket képvisel a lapostető szigetelés.

A folyékony gumi vízszigetelést anélkül lehet használni, hogy varratokkal, illesztésekkel kellene dolgozni, ezzel pedig jobbá válik a szigetelési tulajdonság. Az anyag vízbázisú, jó a tapadási tulajdonsága és gyorsan megköt, ezért könnyű vele dolgozni és a kivitelezésre szánt időt is le lehet rövidíteni használatával. A folyékony gumi vízszigetelés kiváló választás bármilyen felületre, mert korrózióálló, járható, nem reped és nem szakad, ennek megfelelően akár fémre is alkalmazható, lakóházakhoz, gyárakhoz,  teraszokhoz is illik.

Ha folyékony gumi vízszigetelés mellett dönt, 20-30 évre elfelejtheti az ezzel járó gondokat, és csak a színvonalas szigeteléssel járó előnyöket kell élveznie! Keressen minket bizalommal, és ismerje meg a részleteket!

 

Mi a különbség az elavult és a korszerű lapostető szigetelés között?